Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil aydınlatma direğine çarptı. Kazada araçtaki 2 kişi hafif yaralandı.

Düzce'de 2022 yılı içinde bin 124 adet ölümlü yaralanmalı trafik kazası meydana geldi. Bu kazalarda 32 kişi hayatını kaybederken bin...

Düzce'de, Cumhurbaşkanı seçimlerinde huzur ve güvenliğin sağlanabilmesi, vatandaşların huzur içinde oylarını kullanabilmeleri için alınacak önlemler görüşüldü.

Düzce'nin Akçakoca ilçesine bağlı Koçullu köyünde 2 katlı ahşap ev yandı. Yangında evde bulunan 2 kişi yaralandı.

Düzce merkeze bağlı Nusrettin Mahallesi’nde meydana gelen kazada 1. sınıf öğrencisine okul çıkışında otomobil çarptı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Beyciler Mahallesi’nde yapılan spor alanında sona gelindi.

Eğitim

Öğrencilerle bir araya gelen Tiyatro ve Sinema oyuncusu Nurullah Çelebi, öğrencilere sanat ile ilgilenmeleri tavsiyesinde bulundu.

Eğitim

Düzce Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri gelecekte yapmak istedikleri meslekle ilgili Düzce Üniversitenin bölümlerini gezerek inceledi.

Genel

Düzce’nin Demetevler Mahallesi’nde İl Özel İdareye ait iş merkezinde birçok alanda hizmet verecek olan merkez için çalışma başlatıldı.

Genel

“Düzce'den Türkoğlu'na Dostluğun Yolu Bilim" projesi 18-20 Mayıs 2023 tarihlerinde Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde uygulandı.

Genel

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü Ağaçlandırma ve Silvikültür Şube Müdürlüğü tarafından Gölyaka ve Düzce Orman İşletme Müdürlüğü teknik personelinin katıldığı eğitim...

Eğitim

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Baklava Workshop” programı, İstanbul’da pasta baklavacılık mutfağından çevrim içi olarak...

Backlink Paketleri