Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Neriman Çilingir ve Muharrem Sancaklı Huzurevinde kalan büyükleri ziyaret ederek ellerini öptü bayramlarını kutladı.

Düzce

Düzce Belediyesi, Ramazan ayı boyunca İstanbul’a ‘İnanç ve Kültür Turları’ düzenledi. Eyüp Sultan, Sultan Ahmet, Ayasofya ve Çamlıca Camisini 1500...

Düzce

Düzce’de mahalle arasında 2 aracın çarpıştığı kazada sıkışan 2 yaralıyı itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Düzce

İki kişi arasında çıkan tartışma sonrasında bir kadın omzundan vurularak hastaneye kaldırıldı.

Düzce

Düzce Belediyesi şehrin turizmine büyük destek olacak dome çadırların yapımını tamamladı. Bayramdan sonra çadırlar hizmete açılacak.

Düzce

Düzce’de bayram namazında camiye giden çocuklara bayram harçlığı dağıtıldı. Bayram geleneği çocukların yüzünü güldürdü.

Düzce

Düzce Valisi Selçuk Aslan, Ramazan Bayramı sebebi ile sevgi evlerini ziyaret ederek, çocukların bayram sevincine ortak oldu.

Düzce

Düzce'de sürücüsünün hakimiyetini kaybettiği patpat devrildi. Kazada, sürücü ve patpatda bulunan bir yolcu yaralandı.

Düzce

Taklalar atarak şarampole uçan ATV’de yolcu olarak bulunan Fatih Aydın hayatını kaybetti. ATV sürücüsü ise ağır yaralı…

Düzce

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü yayaya çarptı. Ağır yaralanan kadın hastanede hayatını kaybetti.

Düzce

Düzce genelinde narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı operasyonlarda 29 şahsa işlem yapıldı 3 kişi tutuklandı.

Düzce

Düzce genelinde polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 14 bin 223 araç, 760 motosiklet denetlendi, 140 araç trafikten...

Backlink Paketleri