Düzce Haberleri

Düzce haberleri ve güncel Düzce gelişmeleri, Düzce ile ilgili tüm video, Düzce fotoğrafları ve Düzce haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Düzce’de 23 Kasım 2022’de meydana gelen depremde hasar gören Kiremitocağı Mahallesi Ertan-Nihat Yılmaz Cami yenilerek ibadete açıldı.

Düzce

Karadeniz’de hava muhalefeti sebebiyle tekneler denize seyrek çıkınca, palamutta azalma oldu.

Düzce

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki Oba Makarna fabrikasında meydana gelen patlamada ağır yaralanan ve 25 günlük yaşam mücadelesini kaybeden 24 yaşındaki Güven...

Düzce

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde dere kenarındaki tarihi su değirmeni, yaklaşık 150 yıldır mısır öğütüyor.

Düzce

Judo branşında Türkiye'de katıldıkları yarışmalarda dereceler elde eden sporcular, Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı'yı ziyaret etti.

Düzce

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde 10. kez düzenlenen ve Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay...

Düzce

Düzce’nin Yığılca ilçesinde meme kanseri farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında yürüyüş programı düzenlendi. Yürüyüşün ardından mobil kanser tarama tırında sağlık taraması...

Düzce

Düzce İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için "Umre Hazırlık Kursu Eğitim Seminerleri" yapıldı.

Düzce

Düzce Belediyesi park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde yeşil dokuya özel ilgi göstererek, kış ayları öncesinde çalışmalarını hızlandırdı.

Düzce

Düzce’de Tarımsal Üretim Planı Kapsamında “Hayvancılıkta Yeni Destekleme Modeli" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Düzce

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Bahçeşehir Gençlik Merkezini Esentepe İlkokulu öğrencileri ziyaret ederek, merkezde bulunan aktiviteleri inceledi.

Spor

Gençlik ve Spor il Müdürlüğü bünyesinde başlatılan Gençler Voleybolda buluşuyor projesi çerçevesinde üniversite öğrencileri voleybolda etkinliğinde bir araya geldi.

Backlink Paketleri