Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Çağatay İpekçi'yi ziyaret ederek, yeni görevi için başarılar diledi.

Zonguldak Merkez İlçe ve Kilimli İlçe başkanlığının adaylıkları belirlendi Zonguldak Merkez İlçe ve Kilimli İlçe başkanlığının adaylıkları belirlendi

Hüseyin Şirin, “Derneğimiz olarak değerli başkanımızın atanmasından dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunuyoruz” dedi. Ayrıca 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde yapılacak etkinlikler hakkında bilgi verip destek talep edeceklerini belirtti. Şirin, "Çağatay Başkanımızın engelli bireyler için her zaman yanımızda olacağına yürekten inanıyorum. Diyaloglarımızın bundan sonra daha sıkı ve güçlü olacağını umuyorum" dedi.

MHP İl Başkanı Çağatay İpekçi ise Hüseyin Şirin ve ekibinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Her insan potansiyel bir engelli adayıdır. Engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için hem insani hem de yasal olarak pozitif ayrımcılık yapmalıyız. Onların hayatının, bizimkinden çok daha zor olduğunun bilincindeyiz" dedi. İpekçi, siyasi parti olarak engellilere yönelik çalışmalarına devam edeceklerini vurgularken, toplumun da bu konuda sorumluluk alması gerektiğini ifade etti. “En basitinden engelli yollarına araç park etmemek bile bireysel olarak yapılması gereken bir adımdır. Normal olanı yaptığımızda, hayat herkes için çok daha kolay olacaktır" dedi.

Muhabir: Handan Alataş