Ereğli Haberleri

ereğli haberleri ve güncel ereğli gelişmeleri, ereğli ile ilgili tüm video, ereğli fotoğrafları ve ereğli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


"İlk Evim İlk İş Yerim" Projesi Kapsamında Kdz. Ereğli’de Yapılacak 108 konutun ihalesi gerçekleşti

Erdemir, büyüme stratejisi ve işletmelerinin ihtiyaçları doğrultusunda 2024 yılında da saat ücretli olarak görev yapmak üzere toplu işe alım yapacağını...

Zonguldak

KEAL Geleneksel Mezunlar Günü, mezunlar ve öğretmenleri buluşturuyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen Pat Pat kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Hayatını kaybeden Karadeniz Ereğli Belediyesi önceki dönem İmar Müdürü ve Başkan Danışmanı Mustafa Kılıç için belediye binasında tören düzenlendi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi'nde uzun yıllar İmar Müdürü olarak görev yapan Mustafa Kılıç, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karadeniz Ereğli Belediyesi'nde uzun yıllar İmar Müdürü olarak görev yapan Mustafa Kılıç, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Zonguldak

İrfan Kangı'nın yazdığı, “Seviyorsan Git Ayrıl Bence” adlı tek perdelik, 1 saat 15 dakikalık komedi oyunu Zonguldak’ta seyircisi ile buluşacak.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde kendine has aroması ve tadı ile ilgi gören 'Osmanlı çileği', tarladan hasat edilmeden satılıyor. Kilosu 400 liraya...

Zonguldak’ta 171 gün önce askeri mendireğe çarptıktan sonra batan Kafkametler’in enkazını çıkartılması çalışmalarında kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları sürüyor.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü önce KGYS trafosuna oradan da ayakkabı mağazasına çarparak durabildi.

Zonguldak'ın Kdz. Ereğli ilçesinde, 13 yaşındaki Eren Uslu, 4. kattan düşerek hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri