Gaziantep Haberleri

Gaziantep haberleri ve güncel Gaziantep gelişmeleri, Gaziantep ile ilgili tüm video, Gaziantep fotoğrafları ve Gaziantep haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Evlerinin bahçesindeki havuza düşen 1,5 yaşındaki Duru, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Otomobilin tıra arkadan çarptığı kazada bir kadın hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı.

Gaziantep'te iki aracın çarpıştığı trafik kazasında 7 kişi hafif şekilde yaralandı.

Gaziantep’te motosiklet ile ters yönde gelen otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Gaziantep'te bir poşet fabrikasında pres makinesinin arasında kalan işçi hayatını kaybetti.

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç fıstıkçıların sorunlarını dile getirirken yanına yaklaşan bir şahıs silahını çekerek havaya ateş etti.

Yerde yatan gence pompalı tüfekle defalarca ateş edilerek öldürme anı saniye saniye kameraya yansırken oğullarını kaybeden aile gözyaşı dökerek katil...

Türkiye Gündemi

Bir boya fabrikasında çıkan yangına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Türkiye Gündemi

Husumetli oldukları şahsın silahla ateş açması sonucu baba ağır yaralanırken, oğlu ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Gaziantep'teki cinayetin intikamını almak için İzmir'in Menemen ilçesinde karı-kocayı tabancayla öldürme suçundan gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Türkiye Gündemi

Gaziantep’te Mustafa Yılmaz, eski ortakları olduğu öğrenilen Mustafa Kahraman ile Ali Kahraman isimli iki kardeşi silahla vurduktan sonra intihar etti.

Türkiye Gündemi

Bazı hastanelerde görev yapan 61 sağlık personeli yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca bulundukları hastanelerde tedavi altına alındı.

Backlink Paketleri