İntihar Haberleri

İntihar haberleri ve güncel İntihar gelişmeleri, İntihar ile ilgili tüm video, İntihar fotoğrafları ve İntihar haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kızını iple boğan baba baba intihar etti. Baba ve kızı, akrabaları tarafından evde ölü olarak bulundu.

Zonguldak

Zonguldak merkez bağlı Keller Köyü’nde 52 yaşındaki Cemal Tunca, kafasına sıkarak intihar etti.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde bir şahıs, parktaki kamelyaya kendini asarak yaşamına son verdi.

İntihar ettiği iddia edilen 23 yaşındaki genç kadının erkek arkadaşı, verdiği çelişkili ifadelerin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bolu

Bolu'da oğluna veda mesajı atan kadın, eşinin beylik tabancasıyla kendini yaraladı. Ağır yaralanan kadın, hastaneye kaldırıldı.

Fabrika işçileri tarafından fark edilen olayda, bir kişi yanındaki kız arkadaşını öldürüp, ardından aynı silahla intihar etti.

Karaman’da oturduğu dairenin penceresine çıkarak intihara kalkışan yabancı uyruklu kadını polis ikna ederek aşağı indirdi.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde düğününe 2 gün kala intihar girişiminde bulunan Ertuğrul Bozkurt yaşam mücadelesini kaybetti.

Eski nişanlısının sevgilisi olduğu öğrenince cinnet geçirdi, taradığı kahvehanede yanlışlıkla 14 aylık bebeği vurdu, daha sonra ormanlık alana götürdüğü nişanlısını...

Bolu

Bolu’da bilinmeyen bir nedenden dolayı intihara teşebbüs eden 35 yaşındaki kadın, sağlık ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kurtarıldı.

Türkiye Gündemi

3 kız babası 55 yaşlarındaki bir şahıs, evine gelen misafirlerin iddiaları üzerine ortadan kayboldu.

Türkiye Gündemi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddiaya göre bipolar hastası olduğu öğrenilen kadın, çarşafla asılı halde ölü olarak bulundu.

Backlink Paketleri