İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sinema oyuncusu Nuri Alço, Haliç Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir genci ikna ederek köprüden atlamaktan vazgeçirdi.

Türkiye Gündemi

Sultangazi'de kurulan kurban pazarında bin 540 kilo ağırlığı ile fenomen olan TOGG isimli dana 240 bin lira fiyatı ile alıcısını...

Türkiye Gündemi

İstanbul’da bir alışveriş merkezinin giyim mağazasında iki kadın "Son bedeni kalan kıyafet" için saç saça birbirine girdi. Kadınların kavgası sosyal...

Türkiye Gündemi

Sosyal medyada yayılan ve bir şahsın “Ben Murat Başkan, ben Sultanbeyli oturuyorum, Suriyelilere laf söyleme, akıllı olun" şeklinde konuştuğu video...

Türkiye Gündemi

Otomobiliyle seyir halindeyken yolda birbirlerini sollayan otomobillerin tehlikeli sürüşlerinden kaçmak isteyen avukat, otomobil sürücüsü polis tarafından darp edildi.

Türkiye Gündemi

Güngören’de saplantılı aşık bir genç iddiaya göre sevdiği kızı ailesinden alamayınca yaşadıkları binaya kurşun yağdırdı.

Asayiş

Bir birlerini tekmeleyen kadınları vatandaşlar güçlükle ayırdı

Genel

Kadıköy’de yuvadan yola düşen, yoldaki araçlara rağmen uçamayan yavru kargayı yoldan almak isteyen vatandaşlara diğer kargalar saldırdı.

Türkiye Gündemi

Küçükçekmece'de, şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 21 yaşındaki Suriyeli genç kızın ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.

Türkiye Gündemi

Küçükçekmece'de, madde bağımlısı bir şahıs çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Türkiye Gündemi

Büyükçekmece'de seyir halindeyken kalp krizi geçiren bir adam, karşı yönden gelen araca çarparak kaza yapmıştır.

Asayiş

D.K. isimli şahıs, eski eşinin 'Senin yaptırdığın göğüslere başkası dokunuyor" şeklinde mesajlar sonrası göğüs implantlarına zarar verdi.

Backlink Paketleri