İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Memiş ailesinin 5 yaşındaki çocuğu Muhammed Enes, servis minibüsünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Dünya

Türkiye, Romanya ve Bulgaristan ile başlatılan “Üçlü Girişim” kapsamında Karadeniz Mayın Karşı Tedbirleri Görev Grubu Mutabakatı (MCM Black Sea) yarın...

Türkiye Gündemi

Fatih Camii’nde huzursuzluk çıkararak slogan atan ve kendisini uyaran imam ile bir vatandaşı bıçaklayan zanlı, yakalanarak gözaltına alındı.

Türkiye Gündemi

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Murat Kurum olduğunu açıkladı.

Türkiye Gündemi

Bir şahıs, büyü yapıldığını iddia ederek kendini yerden yere attı.

Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkan aracın karşı şeride geçerek otomobille çarpıştığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi.

Siyaset

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı belli oldu. AK Parti, Ekrem İmamoğlu'nun karşısına eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u çıkartacak.

Türkiye Gündemi

Kontrolden çıkan aracın karşı şeride geçerek otomobille çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bir iş adamı yaşadığı lüks sitenin otoparkında uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay sonrasında yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Türkiye Gündemi

Kadıköy'de kimliği belirsiz bir kişi, içinde 10 öğrenci ve hostesin olduğu okul servisini ışıklarda durduğu esnada kaçırdı.

Türkiye Gündemi

Madde bağımlısı 35 yaşındaki bir adam, silah çektiği babası tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden vuruldu

Türkiye Gündemi

Bir şahıs eski sevgilisinin erkek arkadaşını, kaldırımda yürüdükleri esnada silahla bacaklarından vurdu. Saldırı anı kameralara yansırken, yaralanan genç ambulansla hastaneye...

Backlink Paketleri