İstanbul Haberleri

İstanbul haberleri ve güncel İstanbul gelişmeleri, İstanbul ile ilgili tüm video, İstanbul fotoğrafları ve İstanbul haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


İstanbul Şişli’de alacak-verecek meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Kameralara yansıyan kavga ile ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Husumetli akrabalar arasında silahlı çatışma çıktı. Çıkan çatışmada ortalık birbirine girerken 3 kişi yaralandı.

19 yaşındaki genç, tabancayla kafasına sıkarak intihar etti.

İddiaya göre, sipariş götürdükleri evdeki kadına mesajla arkadaşlık teklif eden şahısların çalıştığı kafeyi basan koca, çalışanlar tarafından darbedilerek bıçaklandı.

Dükkanını kapatarak evine giden yabancı uyruklu kuyumcu, kimliği belirsiz iki şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Zonguldak

Havalimanında kaybolan telefonu bulan Türk vatandaşlarının yaptıkları gülümsetti. Olayda “Zonguldaklı” detayı da dikkatlerden kaçmadı.

Freni patlayan servis minibüsü, cadde üzerindeki araçlara çarptıktan sonra refüje çıkıp ağaçları devirdi.

Akrabasına ait tekel bayisinde çalışan 18 yaşındaki genç kız, iddiaya göre kız arkadaşıyla mesajlaşırken başka bir erkeğin adını sordu. Atılan...

İstanbul'da zeytin ticareti ile uğraşan iş adamı Levent Usluer, Gemlik ve İznik zeytinini altın tozu ile kaplayıp Ortadoğu'nun zenginlerine satıyor.

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde freni boşalan vinç, bir otomobile çarptıktan sonra cami avlusuna uçtu.

İstanbul Esenyurt’ta lüks sitenin 12. katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, dumandan etkilenen 2 kişiye sağlık ekipleri tarafından müdahale...

Backlink Paketleri