Karadeniz Haberleri

Karadeniz haberleri ve güncel Karadeniz gelişmeleri, Karadeniz ile ilgili tüm video, Karadeniz fotoğrafları ve Karadeniz haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sağlık

Asya Kaplan sivrisineğinin en çok Karadeniz bölgesinde görüldüğü ortaya çıktı.

Düzce Belediyesi tarafından kazı çalışmalarının devam ettiği Konuralp bölgesinde kazı çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal, Türkiye’de bulunan petrol ve doğalgaz ile ilgili açıklama yaparak hükümete yüklendi.

Zonguldak

Karadeniz'de sondaj çalışmaları devam ederken, TCG Yavuz firkateyni sondaj gemilerine refakatçi olarak göreve başladığı duyuruldu.

Türkiye Gündemi

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’in dövmesi sosyal medyada gündem oldu. Dövmesinde yer alan 3 hilal ile kurt, bazı kesimlerin tepkisine...

Dünya

Gazeteci İbrahim Karagül, Rusya Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaların ardından “Tehlikeli ve savaşı yayabilecek bir açıklama bu” şeklinde ifade kullandı.

Zonguldak

Celal Şengör, Karadeniz'de bir gaz patlaması beklediğini duyurdu. Şengör, Karadeniz’in 60 km çevresindeki oksijen soluyan hiçbir canlının yaşamasına izin vermeyeceğini...

Türkiye Gündemi

Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, denizlerdeki balık verimliliği konusunda dikkat çekici bilgiler paylaştı.

Türkiye Gündemi

Av yasağının sürdüğü Karadeniz’de balıkçı tezgahlarında bulabileceğiniz iki üç balık cinsinden biri de mezgit

Zonguldak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaptığı açıklamalarda, “Karadeniz’de yeni keşifler yapıyoruz.” dedi.

Türkiye Gündemi

Samsun’da serinlemek için denize giren 4 çocuktan 2’si boğuldu, 1’i kayboldu, 1’i kurtarıldı.

Zonguldak

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Karadeniz’de deniz analarının hızlı bir şekilde artış gösterdiğini söyledi.

Backlink Paketleri