Karadeniz Haberleri

Karadeniz haberleri ve güncel Karadeniz gelişmeleri, Karadeniz ile ilgili tüm video, Karadeniz fotoğrafları ve Karadeniz haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sağlık

Son günlerde gündeme sıklıkla getirilen ve Karadeniz’de yayılım gösterdiği öne sürülen VHS hastalığı, balıklar için ciddi tehdit oluşturuyor.

Kastamonu

Küresel ısınma sebebiyle bu yıl Karadeniz’de deniz suyunun ani ısınması ve ani düşmesi sebebiyle balıklar, havyarlarını denize bırakamadı.

Türkiye Gündemi

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde Cumhuriyetin 100. yıl dönümü tekneler sirenlerle denizde yaptığı tur ile kutlandı.

Türkiye Gündemi

Gazeteci Yazar İbrahim Karagül, Türkiye’nin ve bölge ülkelerinin bütün olağanüstü durumlara hazır olması çağrısında bulundu.

Zonguldak

“Karadeniz'de tabiatın zenginliğinden hep sitayişle bahsedilirdi. Ama bu kadar zengin bir tabiatla karşılaşacağımı doğrusu hiç tahmin etmemiştim”

Zonguldak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklamada, Batı Karadeniz’de fırtına bekleniyor.

Türkiye Gündemi

Son zamanlarda Karadeniz’de sıkça görülmeye başlayan kahverengi kokarca böceğine karşı uzmanlar tarafından vatandaşlar uyardı.

Türkiye Gündemi

Doğu Karadeniz'de hortum oluştu. Cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülenen hortum görenler arasında panik yarattı. Öte yandan Doğu Karadeniz'de fırtınanın...

Türkiye Gündemi

Karadeniz Yöresinin En Beğenilen Lezzetlerinden

Çaycuma

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Kadıoğlu köyü Çobanhasanlar Mahallesi'nde bulunan Roma dönemine ait mozaiklerin yok olmaya yüz tutması, Fevkani Köprü’nün yıkımı...

Türkiye Gündemi

Karadeniz'de balıkçıların ağına ceset takıldı.

Türkiye Gündemi

CNN International'ın Karadeniz belgeseli büyük beğeni topladı.

Backlink Paketleri