Kaza Haberleri

Kaza haberleri ve güncel Kaza gelişmeleri, Kaza ile ilgili tüm video, Kaza fotoğrafları ve Kaza haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sakarya’nın Akyazı ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil şarampole devrildi. Kazada 3’ü çocuk olmak üzere toplamda 7 kişi yaralandı.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde kontrolden çıkan otomobil 150 metrelik uçuruma yuvarlandı. Defalarca takla attıktan sonra durabilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde bisikletiyle çöp kamyonunun altında kalan 78 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Zonguldak

Maden kazalarında hayatını kaybedenlerin yakınlarına kamuda iş imkânı ile aylık nakdi destek sağlanabilmesi için tarih sınırlandırılmasının kaldırılmasını içeren teklif Türkiye...

Asayiş

Çaycuma ilçesinde alkollü olarak çıktığı trafikte direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce beton saksılara ardından park halindeki araca çarparak durabildi.

Nevşehir'de kaza yapan Tofaş marka otomobil ikiye bölündü. Kazada 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Bartın’da yeni açılan köprü çıkışında meydana gelen trafik kazasında iki araç kafa kafaya çarpıştı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir yaya ile 4 öğrencinin hayatını kaybettiği servis kazasına ilişkin bugün olay yeri keşfi yapıldı.

Bolu'da kanser tedavisi için hastaneye giden Ayşe ve Mehmet Öztürk çifti kaza yaptı. Kazada yaralanan karı koca hastaneye kaldırıldı.

Zonguldak

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kasında 1 kişi yaralandı.

Karabük'te Sami Ö.'nün kullandığı otomobil ağaca çarparak yol kenarına devrildi. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.

Elazığ’da yarım saat önce bakımını yaptırdığı motosikleti ile otomobile çarpan sürücü, hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri