Kocaeli Haberleri

Kocaeli haberleri ve güncel Kocaeli gelişmeleri, Kocaeli ile ilgili tüm video, Kocaeli fotoğrafları ve Kocaeli haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


EYT’nin yasalaşmasıyla birlikte emeklilik şartlarını sağlayan tüm personellerinin emeklilik işlemlerini en hızlı şekilde tamamlayarak, 52 personelinin emeklilik tazminatları ve diğer...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli Milletvekili Adayı Özgür Harun Yıldızlı’nın Kartepe ilçe Mezarlığı’na atılan afişi vatandaşların dikkatini çekti. 

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 63 yaşındaki adam eşi tarafından evinde ölü bulundu.

18 yaşındaki Milhan'dan 11 gündür haber yok. Günlerdir Milhan'dan gelecek iyi bir haberi bekliyorlar: "Biz küçük bir ses istiyoruz"

Türkiye Gündemi

Kocaeli'de 5. kattan şüpheli şekilde düşerek hayatını kaybeden trans birey Nefes Balkan'ın sevgilisinin yargılandığı davanın duruşmasında mütalaa açıklandı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’de kızlı erkekli 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavgada kentin merkezi adeta ringe döndü. Kavgada 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Bayram ziyaretine giden 8 kişilik ailenin içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak önce bariyere çarptı sonra yan yattı. Araçta bulunanlar bagajdan...

Türkiye Gündemi

Doğu Marmara Bölgesi’nde Mart ayında en çok konut Kocaeli’nde satıldı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde iki grup arasında kavga çıktı. Kavga polis ekiplerinin müdahalesiyle sonlandırıldı.

Türkiye Gündemi

Tünelde yürüyen genç kadın kendisini fark etmeyen aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti. Ölen kadının üzerinden kimlik çıkmadı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’de 4 kişi restorandan verdikleri siparişi getiren motosikletli kuryeyi pompalı tüfekle vurdu. O anlar çevredeki güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde özel halk otobüsü ile çarpışan ambulans yan yattı. Meydana gelen kazada ambulans şoförü ve iki sağlık çalışanı...

Backlink Paketleri