Milli eğitim Haberleri

milli eğitim haberleri ve güncel milli eğitim gelişmeleri, milli eğitim ile ilgili tüm video, milli eğitim fotoğrafları ve milli eğitim haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Eğitim

Okulların kapanmasına 2 haftalık bir süre kala Milli Eğitim Bakanlığı mezuniyet için yerli ve milli törenler istedi

Zonguldak

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama Kurtarma Birimi (AKUB), Zonguldak AFAD Başkanlığı personelinden Depremde Arama Kurtarma Eğitimi aldı.

Kilimli

Bölgedeki tek Spor Lisesi olan Eren Enerji Spor Lisesi öğrencilerinden Mürsel Ayaz Zıvalı, Kick Boks Dünya ikincisi oldu.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen adaylarının beklediği önemli açıklamayı gerçekleştirdi. Bakan Tekin, 20 bin öğretmen atanacağını duyurdu.

Zonguldak

Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Osman Bozkan, Milli Eğitim Bakanlığı onayı almayan kaçak eğitim kurumlarının tesit edilerek yaptırım uygulanacağını söyledi.

Türkiye Gündemi

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişiklikleriyle neyi amaçlıyor?

Eğitim

Milli Eğitim Bakanlığı, müfredat hazırlıklarını tamamladı. Yeni müfredat taslağı, bugün bakanlığın resmi internet sitesi üzerinden kamuoyuna duyurulacak ve bir haftalık...

Düzce

Milli Eğitim Bakanlığı ve Yeşilay işbirliğinde düzenlenen 12. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Selçuk...

Eğitim

2 Haziran'da yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) merkezi sınavına başvuru yapmak için son şans! Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) yaptığı açıklamaya...

Düzce

Düzce Milli Eğitim Müdürlüğü Yaşayan Kütüphane Projesiyle öğrencilerin düşünme ve yazma becerilerini geliştirme imkanı sunmak için Yazarlık Atölye çalışması gerçekleştirildi.

Karabük

Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Said Nuri Odabaşoğlu, Fatih Sultan Mehmet Fen Lisesi’nde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Kozlu

Kozlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yapan Şenol Basan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.