Otomobil Haberleri

otomobil haberleri ve güncel otomobil gelişmeleri, otomobil ile ilgili tüm video, otomobil fotoğrafları ve otomobil haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Düzce

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde dönel kavşakta minibüs ve otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak'ta otomobil ile motosiklet çarpıştı kazada motosiklet sürücüsünün bacağı kırıldı.

Denizli’de hatalı sollama yaptığı esnada önüne çıkan otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ile yolcu konumundaki arkadaşı yaşamını yitirdi.

Asayiş

Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklenmesi üzerine sürücü tutuklandı”

Manisa'da Uşak-İzmir seferini yapan yolcu treninin hemzemin geçitte otomobile çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü önce KGYS trafosuna oradan da ayakkabı mağazasına çarparak durabildi.

Asayiş

Ankara’da park halinde olduğu iddia edilen kamyona çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Karabük

Karabük'te ters istikamette seyir halinde olan otomobil cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

Asayiş

Bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde kafasından silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Gaz pedalı takılı kalan otomobil park halindeki araca, ardından bebek arabasına çarptı. Kazada 2 yaşındaki bebek ağır yaralandı.

Bursa’da bir araç sürücüsü cadde üzerinde ilerlerken, hızla koşan başıboş atın çarpmasıyla savruldu. Araçta büyük oranda hasar meydana gelirken, atın...

Türkiye Gündemi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde duble yolda hızla ilerleyen ve lastiği patlayan Tofaş marka otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak kaldırımda yürüyen kadına çarptı....

Backlink Paketleri