Patlama Haberleri

Patlama haberleri ve güncel Patlama gelişmeleri, Patlama ile ilgili tüm video, Patlama fotoğrafları ve Patlama haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Sinek ilaçlaması yapılan havuzun makine dairesinde biriken metan gazı patladı. 2 kişi yaralandı.

Asayiş

Kahramanmaraş’ta bir boya fabrikasının kazan dairesinde meydana gelen patlamada 3 işçi yaralandı. Ekipler, yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı.

Asayiş

Tokat’ta bir bağ evinde meydana gelen 5’i jandarma personeli 7 kişinin yaralandığı olay nedeniyle bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor...

Jandarma ekiplerinin bir ihbar üzerine gittikleri evde patlama meydana geldi. Olayda 5’i jandarma personeli 7 kişi yaralandı.

Asayiş

5 katlı binanın 3. katındaki dairede doğal gaz patlaması meydana geldi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait depoda boya varilinin patlaması neticesinde 2’si ağır 3 kişi yaralandı.

Dünya

Tren istasyonunda park halindeki elektrikli bisikletin bataryası patladı. Patlama anı kameralara yakalandı.

Devrek

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde şarjda bırakılan elektrikli bisiklet yangına neden oldu.

Zonguldak

Karadeniz’de 9 Şubat’ta akşam saatlerinde duyulan patlama sesleri ile ilgili net bir açıklama gelmedi.

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 2 kişinin öldüğü, 6 kişinin yaralandığı beton üretim fabrikasında meydana gelen sanayi tüpü patlamasında yaralılardan 5’i taburcu...

Türkiye Gündemi

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpünün patlaması neticesinde 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı.

Asayiş

Oyun oynarken bulup eve getirdiği metal cismin patlaması sonucu 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, annesi ağır yaralandı.

Backlink Paketleri