Sakarya Haberleri

Sakarya haberleri ve güncel Sakarya gelişmeleri, Sakarya ile ilgili tüm video, Sakarya fotoğrafları ve Sakarya haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Sakarya'da bin yataklı hastane inşaatında görevli işçilerin kaldığı prefabrik yapının tavanı çöktü.

Sakarya’da yaşayan bir kişi yüzmek için girdiği Kocaeli’nin Kandıra ilçesindeki denizden eliyle tuttuğu 6 kiloluk levrek balığıyla çıktı.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde dükkana tamir için getirilen cep telefonunun bataryasının adeta boma gibi patladığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Sakarya’nın Pamukova ilçesi D-650 karayolunda tırın çarpması neticesinde kontrolden çıkan kamyonet, durağa girdi.

Sakarya'nın Pamukova ilçesinde askeri kışla içerisinde bulunan otlukta çıktıktan sonra ağaçlık alana sıçrayan yangına; 14 itfaiye aracı ve 7 adet...

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde markette bir şahsın, genç kıza laf attığı iddiası ortalığı karıştırdı. Sokağa dökülen mahalleli, şahsın kaçtığı apartmanı taşladı.

Sakarya’nın Hendek ilçesi D-100 kara yolunda iki otomobilin kafa kafaya çarpışması neticesinde meydana gelen kazada, 1’i çocuk 4 kişi yaralandı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir aile aralarında bulunan sorunları halledebilmek için toplandı. Aralarında yıllardır arazi anlaşmazlığı konusu bulunan ailenin barışmak için...

Sakarya’da yaşayan 14 yaşındaki özel gereksinimli çocuk, hayalini kurduğu askerlik görevini temsili olarak yaparak yemin törenine katıldı.

Türkiye Gündemi

Aracıyla seyir halindeyken uğradığı silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybeden eski belediye başkanı Ahmet Soğuk'un ölümüne ilişkin 3 kişi tutuklandı, bir...

Türkiye Gündemi

Otobüs şoförü, sefer sırasında otobüste fenalaşan kadını güzergahını değiştirip hastaneye yetiştirdi.

Türkiye Gündemi

Ferizli eski Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya'da arabasıyla seyir halindeyken silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybetti.

Backlink Paketleri