Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ haberleri ve güncel Tekirdağ gelişmeleri, Tekirdağ ile ilgili tüm video, Tekirdağ fotoğrafları ve Tekirdağ haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Türkiye Gündemi

Tekirdağ'da Avrupa Otoyolu’nda bariyerlere çarparak takla atan aracın yanması sonrası sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Bursa’da 20 metre ilerideki evine gitmek için babasının yanından ayrılan 16 yaşındaki Halime Altay, 25 gün sonra Tekirdağ’da bulundu.

Asayiş

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'da tırmanma paraşütü yapan bir kişi, 200 metre yükseklikten denize çakılarak hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde karı-koca kavgasında tabancanın ateş alması sonucu 45 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Türkiye Gündemi

Çorlu ilçesinde bir baba, alışveriş dönüşü evde 44 yaşındaki kızını ölü buldu.

Türkiye Gündemi

Kocaeli’den Tekirdağ’a gelerek denize giren 21 yaşındaki Adem Ocak’tan haber alınamıyor.

Türkiye Gündemi

21 yaşındaki Adem Ocak, Kocaeli'nin Gebze ilçesinden Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesine giderken denize girdi ve kayboldu.

Türkiye Gündemi

Çorlu ilçesinde meydana gelen feci kazada, bir aracın kontrolden çıkması sonucu bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı.

Türkiye Gündemi

Uluslararası 57'nci Tekirdağ Kiraz Festivali'nde sahne alan Melek Mosso, attığı tweet ve önceki konserinde kullandığı ifadeler dolayısıyla sahnede özür diledi.

Asayiş

13 yaşındaki kız çocuğuna sarkıntılık yaparken marketin güvenlik kameralarına yakalandı

Asayiş

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde şiddet gördüğü gerekçesiyle kadın sığınma evine sığınan eşi Ö.D.’den boşanmak istemediğini ifade eden S.D., eşinin kardeşinin dükkanında...

Backlink Paketleri