Tepki Haberleri

tepki haberleri ve güncel tepki gelişmeleri, tepki ile ilgili tüm video, tepki fotoğrafları ve tepki haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Türkiye Taşkömürleri Kurumu işçi alımı kurasında sonradan Türk vatandaşı olmuş yabancı uyruklu kişi de kurada çıkınca salondaki vatandaşlar tepki gösterdi.

Zonguldak

Zonguldak’ta Sivil Toplum Kuruluşları tarafından İsrail’i kınamak için Madenci Anıtında bir araya geldiler.

Kilimli

Zonguldak’ın Kilimli ilçesinde özel halk otobüsleri biniş kartlarının boş haliyle 150 lira olması vatandaşların tepkisine yol açtı.

Ekonomi

Türkiye Emekliler Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Memiş, çalışan emeklilerin 5 bin TL ikramiyeden faydalanamamasına tepki gösterdi.

Zonguldak

Zonguldak kent merkezinde çöp dökmek yasaktır tabelasının altına atılan çöp tepki gördü.

Türkiye Gündemi

Bartın’ın Amasra Limanı'na 25'inci kez yanaşan kruvaziyer, ilk kez gece Amasra Limanı’nda demirledi.

Spor

Bu sezon ikinci defa oldu... Daha önce de Esenler Erokspor maçında hakem kurbanı olmuştuk

Gündem

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, dün oynanan Vanspor- Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında meydana gelen sportmenlik dışı olaylarla ilgili sert açıklamalarda...

Zonguldak

TFF 2. Lig'de oynanan Vanspor FK-Zonguldakspor Kömürspor maçının sonunda yaşanan skandal olaya bir çok takımın taraftarından tepki yağdı.

Asrın felaketinin büyük yıkım yaptığı Hatay’ın Hassa ilçesinde vatandaşlar, depremden sonra ortaya çıkan su sorununa bidonla tepki gösterdi.

Zonguldak

Zonguldak Barosu avukatları, yaptıkları açıklamada, meslektaşlarına yapılan saldırılara artık tahammüllerinin olmadığını ifade ettiler.

Zonguldak

Şafak’ın manşetine taşıdığı ve Fevkani Köprünün yıkımının akıldışılık olduğu şeklindeki haber Zonguldak kamuoyundan da olumlu eleştiriler aldı ve vatandaşlar haberin...

Backlink Paketleri