TOGG Haberleri

TOGG haberleri ve güncel TOGG gelişmeleri, TOGG ile ilgili tüm video, TOGG fotoğrafları ve TOGG haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Karabük Bartın’a vatandaşların beğenisine sunulan yerli ve milli araç TOGG’un en son durağı Zonguldak olacak.

Bartın'da Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u görüp incelemek isteyen vatandaşlar yağışlı havaya rağmen yoğunluk oluşturdu.

Genel

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, polis arabası olarak ilk kez görüntülendi.

Tokat’tın Niksar ilçesinde ilk defa vatandaşlarla buluşturulan kula rengi Toog’u gören yüzlerce vatandaş etrafını çevirdi.

Türkiye'nin ilk yerli elektrikli otomobili Togg'un şarj istasyonları Zonguldak'ın Ereğli ilçesindeki akaryakıt istasyonlarına yerleştirilmeye başlandı.

Tokat’a ilk kez getirilen yerli ve milli araba Togg’a vatandaşlar büyük ilgi gösterdi, bir vatandaş ise eğilip kaputunu öptü.

Türkiye Gündemi

Karabük’ün Safranbolu ilçesindeki Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Metal Bölümü öğrencileri, katıldıkları TEKNOFEST’te deneyimini yaşadıkları Türkiye’nin ilk yerli...

Siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TGRT Haber canlı yayınında Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in sorularını cevapladı. Yayına Togg ile gelen Bakan Soylu...

Genel

Togg’a sahip olacak ilk 20 bin kişi kura ile belirlenmişti. Yerli ve Milli olarak lanse edilen Türk Otomobili TOGG sevkiyat...

Gündem

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, Zonguldak’ta test sürüşü gerçekleştirdi. Yerli otomobili görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Gündem

TOGG'un gerçekleştirilen ilk kurasında talihliler arasında Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesindeki bir iş insanı da yer aldı.

Backlink Paketleri