Uyarı Haberleri

uyarı haberleri ve güncel uyarı gelişmeleri, uyarı ile ilgili tüm video, uyarı fotoğrafları ve uyarı haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 12 il için yerel kuvvetli ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.

Zonguldak

Zonguldak kent merkezinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hem vatandaşları hem de sürücüleri olumsuz etkiledi.

Zonguldak

Zonguldak merkezde yer alan Ulupınar İşhanı’na asılan dikkat çekici bir yazı, çevre kirliliği konusunda alışılmadık bir tepki ortaya koydu.

Düzce

Düzce'de Jandarma ekipleri traktör kullanımının yoğun olduğu bölgelerde sürücülere 'reflektör tak, görünür ol' sloganı ile reflektör dağıtımı gerçekleştirdi.

Bolu

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, tek tek orman köylerini gezerek orman yangını uyarısı yaptı.

Zonguldak

Zonguldak Ticaret İl Müdürü İsmail Maden, ilk ve orta okulların eğitime başlayacak olması nedeniyle okul alışverişi yapacak velilere dikkat etmeleri...

Düzce

Düzce Belediyesi “Yaşanan kuraklık, içme suyu kaynağı olan Uğur Suyu’nda debi düşüklüğüne sebep olmuştur. Bahçe sulama, halı ya da araç...

Zonguldak

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Zonguldak, Düzce ve Bartın illeri için uyarılarda bulundu.

Türkiye Gündemi

Samsun Valiliği tarafından, Karadeniz'de dalga yüksekliğinin 1,5 metreyi bulacağı belirtilerek, ‘denize girilmemesi’ uyarısı yapıldı.

Zonguldak

Vatandaşların telefonlarına uzlaştırmacı şeklinde sık sık gelen mesajlar konusunda hukukçular uyarıda bulundu. “Linklere ve fotoğraflara tıklamayın!”

Zonguldak

Yaz mevsimine girilmesinin ardından polen alerjisi olanlar bir nebze rahatlamışlardı. Ancak uzmanlardan yeni bir uyarı geldi.

Türkiye Gündemi

Uzmanlardan kurban eti uyarısı: Yeni kesilmiş eti buzdolabına koymayın

Backlink Paketleri