#Zonguldak Haberleri

#Zonguldak haberleri ve güncel #Zonguldak gelişmeleri, #Zonguldak ile ilgili tüm video, #Zonguldak fotoğrafları ve #Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Sağlık Sen Zonguldak Üniversite Şube Başkanı Diyetisyen Yiğit Osman Darıcı, yaz ayına girdiğimiz şu günlerde vatandaşlara uyarılarda bulunarak sıvı kaybına...

Zonguldak

Zonguldak’ta 27 dereye kadar hava sıcaklığı sonrası sahil boş kaldı. Sıcaktan bunalan vatandaşlar gölgelik alanları tercih etti.

Zonguldak

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi mezuniyet töreni öncesi trafik kilitlendi.

Zonguldak

Zonguldak’ın İncivez Mahallesi ZBEÜ önünde trafik kazası meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta bir vatandaşın bahçesinde bulunan ve nadir görülen kafkas burunlu engerek yılanı ekipler tarafından yakalandı.

Zonguldak

Zonguldak’ta 43 yıllık bayan kuaförü Nazmiye Civan, yaz sezonu hareketliliğinin başladığını söyledi.

Zonguldak

Zonguldak'ta TOKİ tarafından yapılan sahilin ışıklandırmasının yetersiz olmasına vatandaşlar isyan etti. Sahilin karanlık ve ürkütücü hali nedeniyle akşamları boş kalıyor.

Zonguldak

Zonguldak’ta haftanın iki günü kurulan halk pazarı ilgi görmeye devam ediyor. Fiyatlarda düşüş sürerken pazarda en pahalı ürün taze fasulye...

Zonguldak

Zonguldak Yeşilay Şubesi tarafından 31 Mayıs Dünya Tütünsüz günü nedeniyle stant kuruldu.

Zonguldak

Zonguldak'ta önceki dönem Belediye Başkanı Ömer Selim Alan tarafından hizmete açılan emekliler konağına emekliler büyük ilgi gösterdi.

Zonguldak

Zonguldak'ta KYK yurdunda kalan 21 yaşındaki Radyo TV 1 sınıf öğrencisi Doğan K. odasında ölü bulundu.

Zonguldak

Zonguldak’ta süt mısır satışı başladı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sahilin vazgeçilmez lezzetlerinden olan süt mısırın satışı da başladı.

Backlink Paketleri