Zonguldak Haber Haberleri

Zonguldak Haber haberleri ve güncel Zonguldak Haber gelişmeleri, Zonguldak Haber ile ilgili tüm video, Zonguldak Haber fotoğrafları ve Zonguldak Haber haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sahil bandındaki elektrik panosunda dumanların yükselmesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Zonguldak

Zonguldak'ın metrekareye 201 kilogram yağış düştüğü Beycuma beldesinde 15'i aşkın işyeri sular altında kaldı. Ağır hasar alan 3 bina için...

Zonguldak

Zonguldak’ta yaşanan sel felaketi nedeniyle çökme meydana gelen Zonguldak-Ankara karayolunda çalışmalar devam ediyor.

Çaycuma

90 bin kapasiteli çiftlik tehlikede. Zonguldak Çaycuma ilçesinde tavuk çiftliği olan Ercan Kartal, selde zarar gören çiftliği için destek istedi.

Kdz. Ereğli

Turkcell Kadın Futbol Ligi 2022-2023 sezonu öncesi, Süper Ligde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor transfer çalışmaları devam ediyor.

Zonguldak

Karadeniz Bölgesinde meydana gelen sağanak yağışların ardından yaşanan felaketten en çok etkilenen Zonguldak yaralarını sarmaya çalışırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)...

Asayiş

Zonguldak'ta 12 Haziran’da Akın Kaçmak’ın ölümünün sonrasında başlayan olaylar sona ermiyor. Mahallede bir kez daha silahlar konuştu.

Kilimli

Türkiye’de belediye seçimlerine kısa bir süre kala, gözler belediye başkan aday adaylarının kim olacağına çevrildi.

Çaycuma

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, galericilerin dünkü tepkisine, sosyal medya hesabından yanıt vererek, yeni yere taşınma önerisinde bulundu. Kantarcı ayrıca...

Zonguldak

Yeni Mahalle Orhangazi Sokak’ta bir vatandaş polis ekiplerini arayarak, oğlunun kendisini darp edeceğini ifade ederek yardım istedi.

Asayiş

Kozlu Sahil Bandı Moda Cafe giriş, araç park alanları ile kamelya alanlarında asayiş ve trafik uygulamaları gerçekleştirildi.

Devrek

Devrek’in Çaydeğirmeni beldesinde meydana gelen kazada, çamurlu yolda kayan otomobil bahçeye uçtu.

Backlink Paketleri