Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde ikamet eden Cano Aksu, eşinin doktor kontrolü için gittiği Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde hayatını kaybetti.

Kdz. Ereğli

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen olayda, ocakta unutulan yumurta küçük çaplı bir yangına sebep oldu.

Zonguldak

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli İlçesine bağlı Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol trafik kazası geçirdi.

Zonguldak

Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş; 'Vergisini ödemeyenlerin, SGK borcunu ödemeyenlerin emekli maaşları az, belediyelere gelen kaynak az diye dert yanmaya...

Magazin

Başkent Diyaliz’de hemşire olarak görev yapan Fatma Elma ile İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan Özkan Yılmaz, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.

Zonguldak

Zonguldak’ta onarım, bakım gibi ev işleri için eleman bulunamıyor, ustalar aylar sonraya gün veriyor

Zonguldak

Zonguldak'ta geçtiğimiz kış etkili olan fırtına da yıkılan istinat duvarı yapımı ve çevre düzenlemesi tamamlandı.

Spor

Zonguldak Spor Basket 67 Kulübü Başkanı Kanat Tan, yaptığı son dakika açıklamasıyla destek bulamadıkları için pes ettiğini duyurdu.

Zonguldak

Ak Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanlığında uzun süredir sekreterlik yapan Ceren Günaydın ile Aziz Yüksel gerçekleştirilen törenle nişanlandı.

Zonguldak

Tüm Bel Sen Zonguldak şube başkanı İsmail Sefertas, Belediyelerin SGK Borçları ile ilgili açıklama yaparak, “AKP hükümeti belediyeleri mali kıskaca...

Zonguldak

Zonguldak Tüketici Hakları Derneği Başkanı Ali Topaloğlu, yetkililere çağrıda bulunarak kent merkezinde bulunan tuvaletin hayata geçirilmesini istedi.

Zonguldak

Okul servislerinden kırtasiyeye, yemek ücretlerinden sosyal etkinliklere kadar her şey yüzde 100’e varan artışlarla velinin ve öğrencinin aleyhine işliyor

Backlink Paketleri