Zonguldak Haberleri

Zonguldak haberleri ve güncel Zonguldak gelişmeleri, Zonguldak ile ilgili tüm video, Zonguldak fotoğrafları ve Zonguldak haberleri Şafak Gazetesi sitemizde


Zonguldak

Zonguldak kent merkezinde madenci anıtında hizmet veren balıkçılar için yeni yer yapılmaya devam ediyor.

Zonguldak

Gazipaşa Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi aileler için önemli bir destek sağlıyor.

Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 81 ilde eşzamanlı olarak düzenlediği basın açıklamalarıyla Türkiye’nin eğitim-öğretim sistemine yönelik eleştirilerini dile getirdi.

Zonguldak

Zonguldaklı sürücülerde otoparklara park etme alışkanlığı yok

Zonguldak

Gazi Ortaokulu bahçesinde park eden araç kimin, kimden torpilli?

Zonguldak

Zonguldak’ta  bazı mahallelerde yaşanan su kesintileri sonrası musluk sularından çamurlu su aktı.

Zonguldak

Zonguldak’ın merkezde ve Kilimli ilçesinde, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından karayolu üzerindeki çizgiler yeniden çizilerek trafik güvenliği artırıldı.

Zonguldak

Zonguldak Kent Konseyi Başkanı Mustafa Bilge, şehrin uzun yıllardır ihmal edilen köşelerinden biri olan Liman Arkası'nın turizm potansiyelini ortaya çıkarmak...

Zonguldak

Zonguldak'ta eğitim öğretim yılı başlamasıyla birlikte kentte trafik yoğunluğu yaşanmaya başladı.

Zonguldak

Zonguldak Büro Emekçileri Sendikası Kadın Platformu 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Narin Güran, için meydanlara inerek Narin'in katledilmesine sloganlar...

Zonguldak

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Ömer Eroğlu, memleketi Zonguldak'ta toprağa verildi.

Zonguldak

Zonguldak'ta Atatürk Kültür Merkezi önünde yaşanan trafik kazası, dikkatsizlik ve ters yön ihlali nedeniyle büyük paniğe yol açtı.

Backlink Paketleri