Zonguldak

İl Genel Meclisi start aldı

Zonguldak İl Genel Meclisi, 2024 yılının Ocak ayı birleşimini, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli'nin liderliğinde gerçekleştirdi.

Abone Ol

Toplantıya, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kokulu, Encümen Müdürü Enis İbas ve il genel meclisi üyeleri katıldı.

Açılış ve yoklamanın ardından önceki toplantının tutanak özeti okunarak kabul edildi. İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, meclisin açılış konuşmasında, "Yeni yılın kazasız, belasız bir yıl olmasını temenni ediyorum. Aynı zamanda Zonguldak'a, İl Özel İdaremize huzur getirmesini ve güzel işler yapmayı temenni ediyorum. Öte yandan, aylardır süren İsrail saldırılarında 20 binin üzerinde çocuk, kadın ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği vahşetin sona ermesini diliyorum." şeklinde konuştu.

Gündemin 3. maddesinde yer alan İl Genel Meclisi'nin 2024 yılı 1 aylık tatil tarihi, meclis üyelerinin oy birliğiyle Ağustos ayında yapılmasına karar verildi. Gündemin 4. maddesi kapsamında ise İl Genel Meclisi'nin 2024 Yılı Komisyon raporu bedeli, meclis üyelerinin oy birliğiyle 2023 yılındaki gibi 20 TL olarak belirlendi.

Gündemin 5. maddesinde görüşülen konu ise İl Genel Meclisi toplantılarının görüntülü cihazla kaydedilmesine karar verildi. (Ersen Berk Çelik)