Zonguldak Belediyesi Kapuz Plajı resmi olarak açıldı. Açılışa Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Yeşil Mahalle Muhtarı Ahmet Kuzgun, Belediye Kültür Merkezi Müdürü Kürşat Coşkun, katıldı. 
Kapuz Plajı hakkında değerlendirme yapan Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, “Resmi olarak bugün açılışını yapmış bulunuyoruz. Eksikleri varsa onları gidermeye çalışıyoruz. Zaten sezona hazır bir vaziyette ama yine ona rağmen sağda solda ufak tefek eksiklikler olabilir. Onlara bakıyoruz. Elimizden geleni vatandaşımız en kaliteli şekilde devam edecek. Asıl önemli olan şeyin mavi bayrak. Daha önce bizim dönemimizde 2019 döneminde almıştık. İnşallah tekrar alacağız. Yeni sezonun hepimize hayırlı olsun” dedi. 

“Ek Güvenlik talep edeceğiz”

Kapuz Plajında son zamanlarda meydana gelen kavga olayı ile ilgili konuşan başkan Erdem, “Güvenliği arttıracağız burada. Yani burada herkesin kullanabileceği bir alan olması önemli. Biz hiç kimsenin gitmesine karşı değiliz ama eğer buralarda çıkıyorsa burası uygun değil. Burayı herkes kullanabilmeli. Hiç kimse rahatsız olmaması lazım burada. Onun için biz burada güvenliği arttıracağız. Daha da olmazsa zaten müracaatımızı da yaptık. Ek güvenlik almak için de gerekli girişimleri yapacağız.

Kaan Güçer son yolculuğuna uğurlandı Kaan Güçer son yolculuğuna uğurlandı

Whats App Image 2024 06 10 At 14.47.52

Muhabir: Sertaç Özdemir