Zonguldak'ta, altyapı futbolunun gelişmesi adına Haziran 2022’de kurulan Karaelmas Futbol Akademisi 3’üncü sezon için geri sayıma başladı. 24 Haziran Pazartesi günü Fener sahasında başlayacak temel futbol eğitimleri, futbola meraklı 5 ila 15 yaş aralığındaki çocuk ve gençleri kapsayacak.

MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYORLAR

Zonguldak ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmak amacıyla iki yıl önce kurulan Karaelmas Futbol Akademisi, kuruluşunun 3’üncü yılıyla birlikte 3’üncü döneme başlayacak.

Özel servis araçlarıyla Zonguldak’ın her bölge ve mahallesine ulaşma imkanı bulan siyah-beyaz akademi, geride bıraktığı iki yılda 1000’e yakın öğrenciye ulaştı. Geniş bir öğrenci ağına sahip Karaelmas Futbol Akademisi, yaz sezonu aynı zamanda 3’üncü dönemle birlikte bu sayıyı daha yukarılara çıkaracak.

Mertkan Görece, Munise Duran, Mert Yıldırım ve kaleci antrenörü Talipcan Metintaş idaresinde başarı odaklı uygulanacak antrenman programlarıyla birlikte yeni yetenekler keşfedilip futbola kazandıralacak.

Ücretsiz servis flosuyla tüm mahallelere ulaşılacak

FUTBOL OYNAMAYAN KALMAYACAK

24 Haziran’da başlayıp haftada iki gün olmak kaydıyla iki ay sürecek yaz sezonu çalışmalarında hedef 200 ila 300 arası öğrenciye ulaşmak. Bu düşünce doğrultusunda akademi koordinatörlüğü, 14 Haziran’da tatile girecek 2023-2024 eğitim-öğretim sezonunu fırsat bilip ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrencileri bünyesinde toplayacak. Bu kapsamda okullarda geniş çaplı tarama ve tanıtım başlatan Karaelmasspor Futbol Akademisi, ayrıca mahallelerde yapacağı özel tanıtım çalışmalarıyla çocuk ve gençlerin akademiye katılmasını sağlayacak.

Ücretsiz servis flosuyla öğrencileri toplanma merkezlerinden alıp antrenman sahasına taşıyacak olan akademi, antrenmanını bitiren öğrenciyi aldığı yere geri bırakacak. Bu sayede öğrenci velisinin kafasında yol güvenliğine dair oluşabilecek soru işaretleri ortadan kaldırılacak. Servis imkanının yanı sıra akademi bünyesine katılan tüm öğrencilere, forma ve şort dağıtılacak.

Profesyonel bir düşünceyle 3’üncü sezonuna giren Karaelmas Futbol Akademi, öz kaynak futbolcu ağını genişletip bölgesel bir kimlik kazanmayı amaçlıyor. Bununla birlikte farklı antrenman metotlarıyla elit seviyeye ulaşacak öğrenciler, önümüzdeki iki-üç yıl içinde Zonguldak ve Türk futboluna kazandırılacak.

Akademide iki yıl önce futbola başlayan ve elit düzeye ulaşarak resmi lisanslı futbolcu kimliği kazanan çok sayıda futbolcu var. Bu futbolcularla birlikte oluşturulan kadrolar, gelinen noktada U13 Futbol Ligi’nde forma giyiyor.

Çocuklarını Karaelmas Futbol Akademisi’ne yazdırmak isteyen veliler, 0 543 813 44 50 nolu telefondan gerekli bilgileri alabilecek.

Zonguldak hayatının fırsatını tepti: Bu kente bu başarı bile fazla! Zonguldak hayatının fırsatını tepti: Bu kente bu başarı bile fazla!

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ