Karaelmas Ekspresine çözüm önerisi:

“Özelleştirin, yolcu garantisi verin”

Zonguldaklılar tren seferlerinin başlayabilmesi için Ulaştırma Bakanlığını uyarıyor. Son zamanlarda Ulaştırma bakanının yanına bazı milletvekillerini de alarak ülkenin çeşitli kentlerine ekspres tren seferleri başlatması, bu seferlerin turistik ağırlıklı olacağını da belirtmesi, Zonguldak’ta geçtiğimiz Nisan ayında başlayacağı söylenen ancak bir türlü başlayamayan Karaelmas Ekspresi konusuna Zonguldaklıların çok pratik bir çözüm getirmesine neden oldu.

Şafak’ta yer alan “Karaelmas Ekspresi Palavra Çıktı” başlıklı haberi okuyan Zonguldaklılar bu konu üstünde çeşitli yorumlar yaptılar ve seferlerin başlayabilmesi için en pratik çözümü de ürettiler.

BEUN Mezunu Böyükarslan Uluslararası Türk Mutfağı Tanıtım etkinliğinde yer aldı BEUN Mezunu Böyükarslan Uluslararası Türk Mutfağı Tanıtım etkinliğinde yer aldı

Bu kapsamda Resul Doğan isimli okuyucu “tren özelleştirilsin ve yolcu garantili hat verilsin” yorumunu yaparak dikkatleri çekti.

Bu ilginç yorum üzerine görüşlerine başvurduğumuz turizm uzmanları da “neden olmasın, yolcu garantili havaalanı açılıyor da, yolcu garantili hat niye açılmasın ya da yolcu garantili tren garı kavramı neden hayata geçirilmesin?” diyerek iktidara bu konuyu ciddi olarak düşünmesi önerisinde bulundular.

Muhabir: Sermet Aksu