Zonguldak Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Azize Burgucu ile Kamu Sen’e bağlı Türk Büro Sen Zonguldak Şube Başkanı Köksal Tunçtürk dünya evine girdiler.

Hatice-İhsan Burgucu'nun kızı Azize Burgucu, Aysel-Metin Tunçtürk'ün oğlu Köksal Tunçtürk evlendi.

Kozlu Garden düğün salonunda gerçekleştirilen nikah  ve düğün merasiminde genç çiftin nikahlarını İl Nüfus Vekili Burhan Veli Tom kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliklerini ise, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu,  MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Türk  Büro Sen Genel Başkan yardımcıları Sami Çam ve Özkan Ulupınar yaptılar.

Burgucu ve Tunçtürk genç çiftine mutluluklar dileyen Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, evlilik cüzdanını gelin Azize Burgucu’ya takdim etti.

Düğün törenine, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcıları Sami Çam, Özkan Ulupınar, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Kamu Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Şahin Ören, Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karaali, MHP Çaycuma İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, MHP Kilimli İlçe Başkanı Vedat Savaş, Burgucu ve Tunçtürk ailelerinin yakınları katıldı.

Genç çiftin nikahlarının kıyılmasının ardından düğün törenine katılanlar Azize Burgucu ve Köksal Tunçtürk ile düğün alanında eğlendiler. 

Mustafa Yorulmaz; İdamın geri gelmesini istiyoruz Mustafa Yorulmaz; İdamın geri gelmesini istiyoruz

Muhabir: Handan Alataş