Heyecan başlıyor! Takımını Kur, Sokak Basketbolu Turnuvasında Yerini Al Heyecan başlıyor! Takımını Kur, Sokak Basketbolu Turnuvasında Yerini Al

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2010 yılından bu yana yarı profesyonel olarak uygulanan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden komşu Bartınspor’da olağan genel kurul yapıldı. Martılar’ın yeni başkanı, Zonguldaklı iş insanı Serkan Yurtaçan oldu. 42 yaşındaki genç başkan, daha önce iki dönem Bartınspor Kulüp başkanlığı yapmış, özellikle 2021-2022 sezonunda 3. Ligi finalde kaybetmişti.

Yıllardır özlem duyulan 3. Lig parolasıyla hazırlandığı 2024-2025 sezonu öncesi olağan genel kurulunu yoğun bir katılımla gerçekleştiren Bartınspor’da, şehrin de desteğini arkasına alıp başkanlığa aday olan Zonguldaklı iş insanı Serkan Yurtaçan, tek liste halinde gittiği genel kurulda yeniden başkanlığa seçildi.

Bartınspor'da 3'üncü dönemine başlayan Serkan Yurtaçan, kendisiyle birlikte şehri kucaklayan 30 kişilik güçlü bir yönetim kurulu oluşturdu. Yurtaçan'ın yönetim kurulu listesinde, Mehmet Somaklı, Fahrettin Fırıncıoğlu, Erhan Somaklı, Yüksel Tekin, Murat Yılmaz, Alkım Tan, Selçuk Yüce, Mustafa Keleşoğlu, Soner Yürekli, Seyhan Yalçın, Orhan Tofan, Hüseyin Akmaz, M. Nedim Bankoğlu, Semih Sargın, Muhammet Kızılayoğlu, M. Arda Çalıkoğlu, Furkan Reis, Onur Özkaya, Ufuk Şahin, Ferdi Kabak, Mehmet Bekçi, Yılmaz Akdeniz, Sefai Kanmaz, Hüseyin Boran, Murat Güner, Batuhan Ünal, Yıldıray Güngörür, Bender Topçu ve Hikmet Altay yer aldı.

Serkan Yurtaçan ve kurmayları, hafta arasında ilk resmi toplantısını yapıp kendi arasında görev sorumluluğu üstlenecek.

Daha önceki başkanlık dönemlerine göre daha güçlü bir yönetim oluşturan Zonguldaklı iş insanının tek hedefi, şehrin dinamiklerinin de desteğiyle yıllardır amatör kümede mücadele eden Bartınspor’u TFF 3. Lige çıkarmak.

Başkanlık yaptığı dönemlerde Bartınspor için varını yoğunu ortaya koyan Başkan Serkan Yurtaçan, özellikle 2021-2022 sezonunda Kayseri’de oynanan final maçında, tüm zorluklara rağmen TFF 3. Ligin kapısına kadar dayanmıştı.

Finalde kaçan 3. Ligi, bu kez ertelemek istemeyen Başkan Yurtaçan, görev dağılımının ardından 2024-2025 sezonu planlaması kapsamında ilk önce teknik direktörü belirleyip ardından futbolcu transferine yoğunlaşacak.

SPOR SERVİSİ

Editör: Hüseyin EKİNCİ