Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan, namı diğer "Kömür Çavuş" Hilmi Yüksel, hayatını kaybetti. 

Savaş Çiloğlu, Kütahya Valisi Musa Işın’ı makamında ziyaret etti Savaş Çiloğlu, Kütahya Valisi Musa Işın’ı makamında ziyaret etti

Edinilen bilgilere göre, Çaycuma İhsanoğlu köyünden olan Hilmi Yüksel, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessesesi'nde eski ocak şefliği görevini yürütmüş ve aynı zamanda Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği'nin eski yönetim kurulu üyeliğini yapmıştı.

Hilmi Yüksel’in vefatı, sevenleri ve yakın çevresinde derin bir üzüntü yarattı. Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma, Güzelleştirme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda üzüntüsünü dile getirerek şu ifadeleri kullandı:

“Kömür Çavuşu Kaybettik… Mekânın Cennet Olsun İyi Yürekli Adam”

“Eski yönetim kurulu üyemiz, Çaycuma İhsanoğlu köyünden, TTK Karadon müessesesi eski ocak şeflerinden namı diğer Kömür Çavuş’u kaybettik. Seni hiçbir zaman unutmayacağız, hep gülen yüzünle hatırlayacağız. Mekânın cennet olsun iyi yürekli adam.”

Kaynak: Haber Merkezi