Market sahibi, 17 yaşındaki genç kız çalışanını taciz etti Market sahibi, 17 yaşındaki genç kız çalışanını taciz etti

Köprü için montaj sürüyor Köprü için montaj sürüyor

Zonguldak'ta şizofreni hastası dehşet saçtı: 4 yaralı Zonguldak'ta şizofreni hastası dehşet saçtı: 4 yaralı

Zonguldak'ta bir apartmanın otoparkında park halindeki otomobilin kundaklanmasıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, bir apartmanın garajında park halinde bulunan otomobilin kundaklanması sonucu, yanındaki iki araç ve apartmanın bir kısmının zarar görmesi olayıyla ilgili İstanbul’da yakalanarak Zonguldak Adliyesi'ne sevk edilen şüpheliler, tefecilik ve kundaklama suçlarından yargılandı.
Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Ersin Yiğit, Burak Öncel, Sabri İmdat Binici ve Hami Sezgin Bilgin tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Y.P. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
-OLAY-
Zonguldak’ta 18 Temmuz’da İncivez Mahallesi’nde bir aracın yakılması ve kundaklama şüphesiyle 6 kişi Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Olayın ardında İstanbul’da tefecilik yapan bir suç örgütünün olduğu öğrenildi.
Olay, 18 Temmuz saat 04.30 sıralarında İncivez Mahallesi Aydoğmuş Sokak üzerindeki Sahilkent Sitesi C Blok otoparkında meydana geldi. İ.Y.'ye ait 67 ADT 722 plakalı otomobil, park halindeyken iddiaya göre patlama sesiyle birlikte alev aldı. Alevler kısa sürede otomobilin çevresindeki araçları da etkilerken, yangını fark edenlerin ihbarıyla olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında araç kullanılmaz hale gelirken polisler kundaklama şüphesiyle inceleme başlattı. 
Olayla ilgili yapılan operasyonda İstanbul’da yakalanarak gözaltına alınan altı kişi Zonguldak Adliyesine getirildi.
Kundaklama nın perde arkasında İstanbul’da faaliyet yapan organize suç örgütü çıktı. KOM, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü’nce koordineli soruşturma kapsamında İstanbul’da 3 gün süren operasyonlar neticesinde titiz bir soruşturma yürütüldü. 
Olayın istanbulda tefecilik faaliyeti yapan organize bir suç örgütü ile bağlantısı olduğu anlaşıldı. Olayın failleri Ersin Y., E.Y., B.Ö., S.İ.B., Y.B. H.S.B. bugün emniyetteki işlemlerinin ve sağlık kontrolünün ardından Zonguldak Adliyesi’nde hakim karşısına çıkarıldı.
Öte yandan, olayın temelinde tefecilik olduğu ve alınan paranın ödenmediği iddiaları yer aldı. Örgütün lideri olduğu öne sürülen Ersin Y. ile aracı yakan S.İ.B.’nin ifadeleri büyük önem arz ediyor. 
Adliye’ye sevk sırasında zanlı yakınlarının kendi aralarında tartıştıkları ve bir şahsın kadını darp ettiği görüldü.
Ayrıca olayda 3 farklı aracın yanı sıra 1 evin kullanılmaz hale geldiği bildirildi.

Whats App Image 2024 08 27 At 10.55.27 (1)

Whats App Image 2024 08 27 At 10.55.27

Whats App Image 2024 08 27 At 10.55.27 (2)

Muhabir: Fadime Yılmaz Elma