Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi Uyuşturucu operasyonu! 21 şüpheli yakalandı, 8'i Beycuma cezaevine gönderildi

Alaplı esnaflarından Lokman Efendi Aktar personeli dükkanının önünde düşürülen altını kamera kayıtlarına bakarak sahibi tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre olay geçtiğimiz Cuma günü yaşandı. Saat 16.47’de Lokman Efendi Mağazası’nın önünde iki kadın 1 adet altın düşürdü. Olayın fark edilmesinin ardından altın muhafaza altına alındı. Büyük bir çaba ve gayretle altının sahibi olan Bahar Yüksel bulunarak altını teslim edildi.

Olayla ilgili olarak Lokman Efendi Aktar’ın mağaza müdürü Alper Çelik şunları söyledi:

“Tanıyan bilen varsa bu kişilere ulaştırmamız için mağazamıza yönlendirmelerini istiyoruz diye paylaşımlarda bulunduk. Ardından kameralarda kendini tanıyan Bahar Yüksel’e ait olduğu öğrenilen altın sahibi mağazamıza gelerek düşürülen küçük altını kendisine teslim ettik.”dedi.

Altının sahibi Yüksel, bu duyarlığından ve örnek davranışlarından dolayı mağaza müdürü ve personeline teşekkür ettiler. Olay sonunda ise hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Muhabir: Fadime YILMAZ ELMA