Çaycuma'da 12 yaşındaki kıza cinsel taciz! 1 kişi gözaltına alındı Çaycuma'da 12 yaşındaki kıza cinsel taciz! 1 kişi gözaltına alındı

Zonguldaklıların kafası karıştı! Kim yalan söylüyor, TTK özelleşecek mi? Zonguldaklıların kafası karıştı! Kim yalan söylüyor, TTK özelleşecek mi?

Zonguldak’a bağlı Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan bir kozmetik mağazasında uygulanan yüzde 80’lik indirim, vatandaşlar arasında büyük bir heyecan yarattı. İndirimi duyan vatandaşlar, mağaza açılışından saatler önce mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. İndirimden faydalanmak isteyenler, mağaza açıldığında içeri girebilmek için adeta yarıştılar.

Mağaza, bugün başlattığı kampanya ile 250 TL ve üzeri tüm Gratis ürünlerinde yüzde 80’e varan indirimler sundu. Bu büyük fırsatı kaçırmak istemeyen Zonguldaklılar, mağaza açıldığında içeriyi adeta doldurdu. Mağaza önündeki kuyruklar, mağaza içinde de devam etti. İndirimli ürünlerden faydalanmak isteyen vatandaşlar, mağaza içinde uzun kuyruklar oluşturarak alışverişlerini tamamlamaya çalıştı.

İndirim haberi duyulur duyulmaz birçok kişi mağazaya akın etti. Mağazanın kapıları açılır açılmaz içeri giren vatandaşlar, sevdikleri ürünleri almak için büyük bir çaba gösterdiler. Raflarda bulunan kozmetik ürünleri hızla tükenirken, mağaza çalışanları yoğunluğa rağmen düzeni sağlamak için çaba harcadılar. 
Mağaza içinde oluşan kalabalık ve yoğunluk, zaman zaman zor anlar yaşanmasına sebep oldu. Yaklaşık iki saat içerisinde mağaza ürünleri bitmeye yaklaştı. Bir çok raf ise boş kaldı. 

Güzelliğe 1 gün mola Güzelliğe 1 gün mola

Gratis Zonguldak (7)

Gratis Zonguldak (1)

Gratis Zonguldak (5)

Gratis Zonguldak (6)

Gratis Zonguldak (2)

Gratis Zonguldak (3)

Gratis Zonguldak (4)

Muhabir: Handan Alataş