Zonguldak

Manavlar uyarıyor! Önleminizi alın domates 100 TL

Tezgahlarda bu günlerde 40-50 liradan alıcı bulan domates için tehlike çanları çalmaya başladı. Pazarcılar ve manavların vatandaşları gelecek zamlar konusunda uyarıyorlar.

Abone Ol

Düğününden 2 gün önce kafasına sıkmıştı: Uzman çavuş yaşam mücadelesini kaybetti Düğününden 2 gün önce kafasına sıkmıştı: Uzman çavuş yaşam mücadelesini kaybetti

Savcı ile restoran çalışanları arasında gerginlik! 9 aylık bebek olay esnasında darbe aldı Savcı ile restoran çalışanları arasında gerginlik! 9 aylık bebek olay esnasında darbe aldı

Tezgahlarda bu günlerde 40-50 liradan alıcı bulan domates için tehlike çanları çalmaya başladı. Pazarcılar ve manavların vatandaşları gelecek zamlar konusunda uyarıyorlar.

Hükümetin uyguladığı ekonomi politikası gereği hemen hemen her gün her türlü mala zam geldiğini vurgulayan sebze ve meyve satıcıları “bunun başlıca nedeni ise akaryakıta yapılan zamdır, akaryakıt zamlandıkça ülkenin üretim bölgelerinden bizlere gelen  sebze ve meyveler de zamlanıyor” şeklinde konuşuyorlar.

Kent merkezinde Paşa Manavı adı altında sebze ve meyve satışı yapan işletmenin elemanı da yaptığı açıklamada “her aldığımız malı zamlı alıyoruz, biz aslında müşterimize pahalı mal satmak istemeyiz ama yapacak bir şey yok, ayakta kalabilmek için gelen zam kadar zam yapıyoruz, örneğin domates bu günlerde uygun, köylüler de üretime dahil ama tahmin ediyorum kış aylarında kilosu 100 liradan satılabilir, bağ bahçe olayı sona erdiğinde seracılarla baş başa kalacağız, onlar da tüm zamlardan etkilendikleri için ürettikleri malları da zamlı satacaklar, örneğin kış aylarında sera domatesi kilosu 100 lirayı bulabilir” diyerek vatandaşların şu anda 10-15 liraya satılan  domatesleri satın alıp konserveleyerek kışa hazırlıklı olmalarının gereğini hatırlattı.

Kazada ölen gelin ve damadın düğün görüntüleri ortaya çıktı Kazada ölen gelin ve damadın düğün görüntüleri ortaya çıktı