Türkiye Gündemi

Meteorolojiden 26 il için sarı kodlu uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 12 Haziran hava durumu tahminlerini açıkladı. 5 günlük yeni raporda 26 il için sarı kodlu uyarı verildi. 

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 12 Haziran hava durumu tahminlerini açıkladı. 5 günlük yeni raporda 26 il için sarı kodlu uyarı verildi. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 5 günlük raporlarda 26 il için sarı kodlu uyarı verildi. 
Hava sıcaklığının iç kesimlerde yağışla birlikte iki ila dört derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzey ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Van çevrelerinin aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 
Aralıklarla devam etmesi beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; İç Ege (Denizli, Uşak, Afyonkarahisar ve Manisa ile İzmir, Muğla ve Aydın'ın iç kesimleri), Akdeniz'in iç ve batı kesimleri (Antalya, Isparta, Burdur ve Kahramanmaraş'ın batısı ile Adana'nın kuzey çevreleri), İç Anadolu’nun güney ve doğusu (Sivas, Kırşehir, Kırıkkale, Kayseri, Çankırı Konya, Karaman, Aksaray, Yozgat, Nevşehir, Niğde ile Ankara’nın güney ve doğusu), Orta Karadeniz'de (Samsun, Ordu, Amasya, Tokat ve Çorum ile Kastamonu'nun doğusu) yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, yerel su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar, Amasya, Antalya, Aydın, Burdur, Çorum, Denizli, Isparta, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Manisa, Muğla, Nevşehir, Niğde, Ordu, Samsun, Sivas, Tokat, Uşak, Yozgat, Aksaray, Karaman ve Kırıkkale için sarı kodlu uyarıda bulundu.Haber Merkezi

Emekli maaşı ve ikramiyesi ne zaman ödenecek? Emekli maaşı ve ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti Yaşlı kadın markette sevdiği müziği duyunca üstünü çıkarıp dans etti

Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira Bu kiraz bardağa sığmıyor: Kilosu 200 lira

Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi Rafting çekilişinin talihlileri doyasıya eğlendi