Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu olduğu, bazı bölgelerde ise yağışlar beklendiği bildirildi. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın kuzeyi, İç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İskenderun Körfezi çevreleri, İç Anadolu'nun güney ve batısı, Batı Karadeniz'in batısı ve doğu kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Ege'nin doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun güneybatısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.
İşte Türkiye'nin farklı bölgelerindeki hava durumu tahminleri:
MARMARA BÖLGESİ
Parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Özellikle Marmara'nın kuzeyi, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir.
Edirne: Parçalı bulutlu, sıcaklık 20°C ila 34°C arasında değişecek.
İstanbul: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sıcaklık 23°C ila 30°C arasında değişecek.
Kırklareli: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sıcaklık 21°C ila 30°C arasında değişecek.
Sakarya: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sıcaklık 20°C ila 29°C arasında değişecek.
EGE BÖLGESİ
Parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. İç kesimlerde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.
Afyonkarahisar: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir, sıcaklık 15°C ila 26°C arasında değişecek.
Denizli: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir, sıcaklık 22°C ila 31°C arasında değişecek.
İzmir: Parçalı ve az bulutlu, sıcaklık 23°C ila 33°C arasında değişecek.
Muğla: Parçalı ve az bulutlu, sıcaklık 20°C ila 34°C arasında değişecek.
AKDENİZ BÖLGESİ
Az bulutlu bir hava bekleniyor, ancak Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile İskenderun Körfezi çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir.
Adana: Parçalı ve az bulutlu, sıcaklık 24°C ila 34°C arasında değişecek.
Antalya: Az bulutlu, iç ve batı kesimlerinde zamanla parçalı bulutlu, sıcaklık 24°C ila 30°C arasında değişecek.
Hatay: Az bulutlu, kıyı kesimlerinde zamanla parçalı bulutlu, sıcaklık 24°C ila 31°C arasında değişecek.
Mersin: Parçalı ve az bulutlu, sıcaklık 27°C ila 33°C arasında değişecek.
İÇ ANADOLU BÖLGESİ
Az bulutlu bir hava bekleniyor, ancak güney kesimlerin öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar alabileceği tahmin ediliyor.

Ankara: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir, sıcaklık 19°C ila 31°C arasında değişecek.
Eskişehir: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney çevrelerinde yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir, sıcaklık 17°C ila 28°C arasında değişecek.
Konya: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir, sıcaklık 20°C ila 30°C arasında değişecek.
Sivas: Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, güney kesimlerinde öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir, sıcaklık 16°C ila 30°C arasında değişecek.
BATI KARADENİZ BÖLGESİ
Parçalı, yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Düzce, Bolu ve Sinop çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir.
Bolu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar olabilir, sıcaklık 14°C ila 28°C arasında değişecek.
Kastamonu: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, sıcaklık 12°C ila 28°C arasında değişecek.
Sinop: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülebilir, sıcaklık 23°C ila 29°C arasında değişecek.
ZONGULDAK 19°C, 26°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı, yer yer çok bulutlu, kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA 19°C, 30°C
Parçalı bulutlu

SAMSUN 23°C, 28°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, Cumartesi öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

TOKAT 20°C, 28°C
Parçalı bulutlu

TRABZON 24°C, 29°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, kuzeydoğu kesimlerinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Finansal Piyasalarda Dijitalleşme: Yaşam Ayavefe'nin Vizyonu Finansal Piyasalarda Dijitalleşme: Yaşam Ayavefe'nin Vizyonu

ERZURUM °C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

KARS °C, 30°C
Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA °C, 35°C
Az bulutlu

VAN °C, 29°C
Az bulutlu

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR °C, 39°C
Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP °C, 36°C
Az bulutlu ve açık

SİİRT °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

ŞANLIURFA °C, 38°C
Az bulutlu ve açık

Editör: Virda Şahin