Zonguldak Birleşik Kamu İş Başkanı Metin Kahveci Cumhuriyetin değerlerine sonuna karar sahip çıkacaklarını söyleyerek şu açıklamayı yaptı:

“Bugün, ulusumuzun bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. 30 Ağustos 1922’de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz zaferi, yalnızca Anadolu topraklarının düşman işgalinden kurtuluşunu değil, aynı zamanda emperyalizme karşı verilen onurlu bir direnişi ve bağımsızlık mücadelesini simgelemektedir. Bu zafer, ulusumuzun azim ve kararlılığıyla, özgürlüğünden asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Bugün, bağımsızlığımızın sembolü olan bu anlamlı günün yıldönümünde, büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların cesareti, fedakarlığı ve vatan sevgisi, bugün bizlere yol göstermeye devam etmektedir. Ancak, bizlere düşen en önemli görev, onların emanetine sahip çıkmak ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını her koşulda korumak ve yüceltmektir. BİRLEŞİK KAMU İŞ olarak, laik, demokratik ve sosyal bir hukuk devletinin temelleri üzerine inşa edilen Cumhuriyetimizin değerlerine sonuna kadar sahip çıkmaya ve korumaya kararlıyız.

Unutmayalım ki, bugün üzerinde özgürce nefes aldığımız bu topraklar, geçmişte büyük bedeller ödenerek kazanılmıştır. Bu bilinçle, Atatürk’ün;Yurtta Barış, Dünyada Barış; ilkesini rehber edinerek, ülkemizin aydınlık yarınları için omuz omuza mücadelemizi sürdüreceğiz.

Zonguldak'ta palamut fiyatları 75 TL oldu Zonguldak'ta palamut fiyatları 75 TL oldu

Bu duygu ve düşüncelerle ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyor, başta Büyük Önderimiz Atatürk olmak üzere canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz.”

Kaynak: Bülten