Zonguldak

Nejla Ağartan hayatını kaybetti

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Yayla Konağı çalışanlarından 74 yaşındaki Nejla Ağartan, bir süredir karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Abone Ol

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Yayla Konağı çalışanlarından 74 yaşındaki Nejla Ağartan, bir süredir karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Çalışma hayatında saygı gören ve çevresinde sevilen biri olarak tanınan Nejla Ağartan'ın vefatı, yakınları ve mesai arkadaşları arasında büyük üzüntüye yol açtı.

Nejla Ağartan için bugün Rüzgarlı Meşe Camii'nde öğle namazını müteakip cenaze namazı kılınacak. Cenaze namazının ardından Ağartan, Zonguldak Asri Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Ağartan'ı son yolculuğuna uğurlamak üzere yakınları, dostları camide bir araya gelecek.

Nejla Ağartan, TTK Yayla Konağı'nda uzun yıllar görev yaparak hem iş arkadaşlarının hem de çevresindekilerin sevgisini kazanmıştı. Çalışkanlığı ve dost canlısı kişiliğiyle tanınan Ağartan, Zonguldak halkı tarafından da büyük saygı duyulan bir isimdi.