Bu fotoğraf dün öğle saatlerinde çekildi. Yer Gazipaşa Caddesi, saatler de 13.00’ü gösterirken çekilen görüntülerde caddenin sağ tarafına park etmiş araçlar ve tıkanmış olan trafik var.

Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı Hastanede alkol dolumu sırasında yapılan şaka hayatını kararttı

Öğle saatlerinde çekilmiş olan bu görüntüler bize 9 Eylül Pazartesi günü okulların açılmasıyla birlikte gündeme gelecek olan trafik sıkışıklığını şimdiden düşündürüyor. Daha okullar açılmadan duran trafik akışı okullar açıldığında acaba nasıl bir hal alacak?

Zonguldaklı vatandaşlar ise aynı görüntüler kapsamında önümüzdeki haftadan itibaren gündeme gelecek olan trafik sıkışıklığı konusunda endişeliler. Bu nedenle de trafikçilere şu çağrıda bulunuyorlar; “sorumsuzca park edip bizleri engelleyen, yarın bir gün çocuklarımızın da evlerine geç dönmesine ya da okullarına geç kalmalarına neden olabilecek bu tür sorumsuz sürücüleri affetmeyin, en ağır trafik cezalarını uygulayarak caydırıcılığı sürdürün.”

Muhabir: Sermet Aksu