Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Belediye Başkan Yardımcısı Erkut Alacalı’nın oğlu Ozan ile Kozlu Halkbank Personeli Nihal, Değirmen City’de düzenlenen nikah ve düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

Tören öncesinde Fatma-Ali Başbay çifti ve Figen-Erkut Alacalı çifti, konuklarını salon girişinde karşılayarak büyük bir misafirperverlik gösterdi. Çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler, güzel bir gece geçirdi.

Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı! Zonguldak Adliye önü karıştı; Sanık yakınları eylemcilere saldırdı!

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci’nin kıydığı nikahta, Nihal ve Ozan Alacalı çifti bir ömür boyu birliktelik sözü verdi. Törene katılanlar arasında İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, CHP İl Başkanı Devrim Dural, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ali Duyar, CHP Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan, MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, Yeniden Refah Partisi Kozlu İlçe Başkanı Bilal Korkmaz, Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şahin Kala, Kozlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz, İl Genel Meclisi Üyeleri, Zonguldak ve Kozlu Belediyeleri Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, iş insanları, akrabalar ve dostlar yer aldı.

Nihal ve Ozan Alacalı çifti, böylesine özel bir günde yanlarında olan tüm davetlilere teşekkür ederek, unutulmaz bir düğün gecesi yaşadı. Gece boyunca süren eğlencede konuklar, çiftin mutluluğuna ortak olup keyifli anlar yaşadı.

Ozan Ve Nihal (3)Ozan Ve Nihal (1)Ozan Ve Nihal (4)Ozan Ve Nihal (2)

Muhabir: Handan Alataş