Zonguldak kent merkezinde cep telefonu ve aksesuarları satışı yapan bir işletmesi bulunan Faik Koç isimli iş insanı cep telefonu fiyatlarının yüksekliğinden yakınan vatandaşların haklı olduğunu belirterek “ithal yoluyla gelen telefonlar döviz kuru ile paralel bir fiyatlandırma yapılarak piyasaya sürülüyorlar, döviz arttıkça telefon fiyatları da artıyor” dedi.

Cep telefonlarının kimileri için bütçelerine katkı gibi görüldüğünü bunun sonucunda da telefonlarını satarak geçici bir rahatlık sağlamayı amaçlayan çok sayıda insan bulunduğunu belirten Faik Koç bunların arasında üniversitelilerin çokluğuna dikkat çekti.

Telefon kullanma yaşının da gittikçe düştüğünü kaydeden Faik Koç vatandaşlara telefon edinme durumunda hiçbir zaman seyyar satıcılara rağbet etmemeleri gereğini hatırlatarak “telefonu telefoncudan alın, her hangi bir sorunla karşılaştığınızda  başvuracak bir satıcınız olmalı” dedi.

Öğrencilerin tercihi, BEUN Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan yana oldu Öğrencilerin tercihi, BEUN Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan yana oldu

Muhabir: Sermet Aksu