Türkiye Gündemi

Parktaki cinayetin sebebi "laf atma" çıktı

Yenikent Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Mimar Sinan Parkı'nda meydana gelen korkunç cinayetin detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor.

Abone Ol

Kazada hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı Kazada hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli Haber - Yenikent Mahallesi İsmet Paşa Caddesi Mimar Sinan Parkı'nda meydana gelen korkunç cinayetin detayları gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Kaptan Kırdudu'nun (26) parkta bıçaklanarak hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak, polis ekipleri cinayet büro dedektiflerinin özverili çalışmaları sayesinde önemli bir aşamaya geldi.

Olayın yaşandığı gün, parkta Kaptan Kırdudu ile bir şahıs arasında bir tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen bu olayda, Kırdudu şiddetli bir şekilde darp edilip bıçaklandı ve saldırgan kaçarak kayıplara karıştı. Maalesef, olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kaptan Kırdudu'nun hayatını kaybettiğini tespit etti.

 

TPAO istedi, ÇAYBEL yaptı: Adıyaman’a 3 adet cami TPAO istedi, ÇAYBEL yaptı: Adıyaman’a 3 adet cami

Cinayet büro dedektifleri, olayı aydınlatmak için titiz bir inceleme başlattı. Parkta bulunan bira kutularından yola çıkarak ileriye yönelik bir iz sürmeye karar verdiler. Ekipler, olayın gerçekleştiği bölgedeki birçok tekel bayisinin güvenlik kameralarını tek tek inceledi.

Film sahnelerini aratmayan iz sürme çalışmaları sonucunda, cinayet büro dedektifleri bir güvenlik kamerasında ilginç bir görüntüye rastladılar. Görüntülerde, üzerinden kan damlayan bir şüpheli tespit edildi. Hemen harekete geçen ekipler, kan damlalarını takip ederek şüphelinin izini sürdü. Bu takip sonucunda, kanlarla dolu giysileriyle görülen şüphelinin, cinayeti işleyen katil olduğu tespit edildi.

Henüz ismi belirlenemeyen şüphelinin, Kaptan Kırdudu'nun parkta telefonla konuştuğu sırada yanına giderek, "Bana mı laf attın?" dediği ve çıkan tartışmada cinayeti gerçekleştirdiği belirlendi. Yakalanan şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı ve cinayetle ilgili soruşturma devam ediyor. İHA

Şarj aleti ev yaktı! Şarj aleti ev yaktı!

Çocuklara çarpıp kaçtı! Çocuklara çarpıp kaçtı!