Çaycuma ve Çevre Köylerini Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği, bugün Çaycuma Huzurevi'nde geleneksel aşure etkinliğini gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, etkinliğe katılan isimleri ve yapılan faaliyetleri şöyle açıkladı: "Etkinliğimize Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, göreve yeni başlayan Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, Zonguldak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Evren Erkadım, ilgili kurum müdürleri, dernek yöneticilerimiz ve aileleri katıldılar.

Dernek yönetim kurulu üyelerimizin eşleri tarafından evlerde pişirilen aşureler, huzurevinde kalan yaşlılarımıza ve yurtlarda kalan çocuklarımıza ikram edildi. Milletvekilimiz Ahmet Çolakoğlu, konuşmasında etkinliğin anlam ve önemine değinerek, yaşlılarımıza ve çocuklarımıza verilen değerin önemine vurgu yaptı. Derneğimize ve emeği geçen hanımefendilere teşekkür ederek başarılar diledi. Etkinlik, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayıp, ilçe müftümüzün duasıyla sona erdi.

İnşallah seneye yine böyle bir etkinlikte bir araya gelmek üzere tüm emeği geçenlere, katılımcılara ve üyelerimize teşekkür ederim. Özellikle yönetim kurulu üyelerimiz Avukat Mert Gökçe, Savaş Arslantor, Erdal Bıçak, Ferdi Kırnapçı, Adem Dernek'in anneleri ile eşlerine, Çaycuma Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam ve eşine, kıymetli ablam Fatma Bayram ve Sonay Yaman Hanımefendiye, Yaman Restoran işletmecisi Levent Yaman'a emeklerinden dolayı bizzat teşekkür ederim. Allah niyetlerini kabul etsin."

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (2)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (3)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (9)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (10)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (11)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (6)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (7)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (8)

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (4)

Çaycuma’dan kardeşlik için Lennestadt’ta koşacaklar Çaycuma’dan kardeşlik için Lennestadt’ta koşacaklar

Çaycuma Aşure Etkinli 2 8 2024 (5)

Kaynak: Haber Merkezi