Namaz kıldıran imama defalarca plastik tabure ile vurdu Namaz kıldıran imama defalarca plastik tabure ile vurdu

Hain plan! Yasak aşk yaşadığı kişiyle birlikte eşini öldürdü Hain plan! Yasak aşk yaşadığı kişiyle birlikte eşini öldürdü

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 30 Eylül 2024 Pazartesi itibaren hava sıcaklıklarının azalmasının beklendiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyledir:

Eğitim-Sen'den "Eğitimden Tasarruf Olmaz" Çağrısı: Okullara Bütçe İstendi Eğitim-Sen'den "Eğitimden Tasarruf Olmaz" Çağrısı: Okullara Bütçe İstendi

“Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; Pazartesi (30.09.2024) gününden itibaren Ülkemizi etkilemesi beklenen serin ve yağışlı sistemin etkisiyle hava sıcaklıklarının kuzeybatı bölgelerimizden başlayarak, kuzey kıyılarımızda 4 ila 8 derece, iç kesimlerde ise 12 ila 15 derece düşeceği tahmin edilmektedir.

Soğuk havanın Pazartesi günü bölgemiz genelinde etkili olduktan sonra Perşembe günü bölgemizi terk edeceği tahmin edilmektedir. Söz konusu yağışlı ve soğuk sistemle birlikte; Bölgemizde gerçekleşebilecek kuvvetli yağışlar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün tahmin ve uyarılarının takip edilmesi önem arz etmektedir. Hafta ortasına kadar bölgemizde bulunan illerimizde gerçekleşmesi beklenen günün en yüksek hava sıcaklıklarının (°C) aşağıda belirtilen değerlere kadar düşmesi beklenmektedir:

Kırıkkale : 18 °C, Çankırı : 19 °C, Bolu : 15 °C, Karabük : 16 °C, Düzce : 17 °C, Zonguldak : 18 °C

Bartın : 19 °CBaşlama-Bitiş Zamanı : 29.09.2024 21:00 - 02.10.2024 22:00” 

Türkiye, Zonguldak’ta iki kızına tecavüz eden babayı konuşuyor! Türkiye, Zonguldak’ta iki kızına tecavüz eden babayı konuşuyor!

Cami bahçesinde, 27 yaşındaki kadın ölü olarak bulundu Cami bahçesinde, 27 yaşındaki kadın ölü olarak bulundu

Uyuşturucu satmaması için uyardı; Kavga çıkınca öldürdü Uyuşturucu satmaması için uyardı; Kavga çıkınca öldürdü

Petshop işleten kadını vurdu Petshop işleten kadını vurdu

4 kişi yanarak öldü! Sürücü, 'Navigasyon kurbanı olduk' 4 kişi yanarak öldü! Sürücü, 'Navigasyon kurbanı olduk'

Kaynak: Bülten