1 ay önce Zonguldak

Okul servislerinden kırtasiyeye, yemek ücretlerinden sosyal etkinliklere kadar her şey yüzde 100’e varan artışlarla velinin ve öğrencinin aleyhine işliyor

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak'ta iki gündür etkili olan yağmur sonrası Kapuz Plajı boş kaldı.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, çiftçinin mahsullerinin tarlada kaldığını öğrenmesi üzerine harekete geçti. Bozbey'in talimatıyla tarlada kalan yaklaşık 700 ton kavun ve karpuz değerinde alınarak ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı

1 ay önce Türkiye Gündemi

Kayseri'de otomobilin çarptığı araç sulama kanalına düştü. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı.

1 ay önce Zonguldak

MHP  Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk'ün oğlu Alperen Öztürk ile Öykü Girgin,  düzenlenen törenle nişanlandı

1 ay önce Türkiye Gündemi

7 ilde başta hırsızlık suçu olmak üzere yaralama, konut dokunulmazlığını ihlali gibi 29 suç kaydından aranan ve kesinleşmiş 67 hapis cezası bulunan kadın hükümlü Yalova'da yakayı ele verdi.

1 ay önce Zonguldak

Gelecek Partisi Zonguldak İl başkanı Şenol Cin ve yeni atanan ve yetkilendirilen Zonguldak il kadın kolları başkanı Tuğba Kabuk ile birlikte Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti başkanı Derya Akbıyık’ı ziyaret ettiler.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Kavga eden oğlunu cezalandırmak için beline ip bağlayıp motosikletiyle metrelerce koşturan baba gözaltına alındı.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Bursa'da kendisini başka isimle tanıtıp sevgili olduğu kadının villasında aylarca saklanan şüpheli, Bursa polisinden kaçamadı.

1 ay önce Düzce

Düzce Sağlık Müdürlüğüne bağlı ekipler köy köy mahalle mahalle gezerek kanserinin risk faktörleri belirtileri tanı ve tedavi yöntemleri konularında bilgilendirme yapıyor.

Backlink Paketleri