1 ay önce Bolu

Bolu Belediyesi tarafından Dağkent Mahallesi’nde D-100 Karayolu İstanbul istikametine paralel yan yolda asfaltlama çalışmaları gerçekleştiriliyor. Başlatılan çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, yol yeniden araç ve yaya trafiğine açılacak.

1 ay önce Düzce

Düzce genelinde narkotik suçlarla mücadele ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yaptığı operasyonlarda 30 şüpheli şahsa işlem yapıldı 4 kişi tutuklandı.

1 ay önce Zonguldak

Zonguldak’ın Kozlu İlçe Belediyesi, geçmiş dönem hesaplarını incelemek üzere bu hafta içerisinde Sayıştay Müfettişlerini ağırlayacak.

1 ay önce Düzce

Düzce genelinde polis ve jandarma trafik ekipleri tarafından yapılan denetimlerde 10 bine yakın araç, 550 motosiklet denetlendi, 126 araç trafikten men edildi.

1 ay önce Zonguldak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından TOKİ eliyle yürütülen Lavuar alanında çalışmalar yeniden start aldı. AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, çalışma başlayan alanda inceleme yaparak bilgiler aldı.

1 ay önce Zonguldak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Devrim Dural'ın Zonguldak Kömürspor ile ilgili yaptığı açıklamaya yanıt verdi. Çağlayan, Dural’a “Top çevirmesin, gereğini yapsın” dedi.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Zabıta ekiplerince dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirildi. Bir dilencinin bir günde 10 bin 780 lira toplaması, görenleri hayretler içerisinde bıraktı.

1 ay önce Türkiye Gündemi

Türkiye genelinde başlatılan yeni bir projeyle, HEKİMSEN üyeleri sağlık çalışanları 2 milyon TL'nin altında ev sahibi olma fırsatına kavuşuyor.

1 ay önce Zonguldak

Erkin Avcı, SGK İl Müdürü İhsan Şan ve kurum müdürleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Görev süresi boyunca birlikte çalıştığı ekiplere teşekkür eden Avcı, ziyaretinin ardından İl Müdürlüğü'nden ayrıldı.

1 ay önce Bolu

Bu hafta itibariyle erkek berberleri pazar günleri ve kadın kuaförleri salı günleri kapalı kalacak. Kapalı kalması gerektiği günlerde dükkan açan esnafa 9 bin lira cezai işlem uygulanacak.

Backlink Paketleri