2 hafta önce Devrek

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde kanlıca mantarı tezgahlardaki yerini almaya başladı.

2 hafta önce Devrek

Kahvehane ve çay ocaklarında çay ve kahve fiyatlarına zam yapıldı.

2 hafta önce Zonguldak

Zonguldak'ta trafik güvenliği ve asayiş hizmetlerinin daha etkin bir şekilde yürütülmesi amacıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından İl Emniyet Müdürlüğü'ne 16 araç teslim edildi.

2 hafta önce Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu ilçe başkanlığından istifa eden 3 yönetim kurulu üyesine teşekkür etti.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Van'ın Erciş ilçesinde meslektaşlarının ulaşamadığı polis memuru evinde ölü bulundu. Polis memurunun silahı ile kendini vurarak intihar ettiği belirlendi.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü olay yerinden kaçtı.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan canlı vericili böbrek ameliyatı ile doğuştan böbrek hastası Suriye uyruklu 7 yaşındaki Aye, babasının verdiği böbrek sayesinde hayata tutundu.

2 hafta önce Türkiye Gündemi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 12 gündür kayıp olan 21 yaşındaki kadın, Uşak'ın Eşme ilçesinde ormanlık alanda ölü bulundu.

2 hafta önce Kastamonu

Kastamonu'da hayata geçirilen proje çerçevesinde meralara kurulan çoban evleri, çobanların barınma sorununu ortadan kaldırarak mesleği cazip hale getiriyor. Meralara yerleştirilen ve hayvanların içme suyu problemini ortadan kaldıran oluklar da hayvan sayısının arttırılmasına katkı sağlıyor.

2 hafta önce Kastamonu

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde jandarma ekiplerince 15 kilo 528 gram esrar maddesi yakalandı. Olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.

Backlink Paketleri